Telainnovaatiot
Patentoiduilla Finbow-tuotekehityksen suunnittelemilla ratkaisuilla voidaan kustannustehokkaasti parantaa telan ominaisuuksia tai muuttaa sen käyttötarkoitusta.

Telainnovaatiot

Patentoiduilla Finbow-tuotekehityksen suunnittelemilla ratkaisuilla voidaan kustannustehokkaasti parantaa telan ominaisuuksia tai muuttaa sen käyttötarkoitusta.

Ainutlaatuinen SmartBow™ -älytela

Genius at work

SmartBow™ on etäluettava ja älykäs levitystela, joka mahdollistaa täysin ennakoivan huollon. Telasta mitataan sisäistä kosteutta ja lämpötilaa. SmartBow™ tunnistaa ongelmiin johtavat olosuhteet ennakoivasti. Se tarkkailee telan nopeutta, mikä pidentää telan käyttöikää merkittävästi. Älytela estää vedestä johtuvat laakeriviat seuraamalla sisäistä kosteutta, automatisoimalla telan päädyn rasvauksen ja tarkkailemalla rasvamäärää.

Lue lisää SmartBow-esitteestä

Finbow

Kytkin

Kaksi vaippaa toisiinsa kytkevä kytkinelementti suojaa telaa lialta ja kosteudelta. Tiivis ja edullinen kytkin mahdollistaa telan käytön kosteissa paikoissa.

Suoravetoratkaisut

Finbow-suoravetoratkaisussa käytetään standardia sähkömoottoria, jonka voima välitetään telaan akselin avulla. Lopputuotteen laatu on huippuluokkaa moottorin tarkan nopeussäädön ansiosta ja vähäinen huollon tarve mahdollistaa alhaiset käyttökustannukset. Randax®-suoravetoratkaisussa moottori on valmiiksi asennettu telalle, ja se sopii ahtaisiin paikkoihin ilman erillisiä petiratkaisuja.

Finbow

Kosteudenhallinta

Finbow-kosteudenhallinta poistaa kosteuden telan sisältä, mikä pidentää telan käyttöikää ja takaa telan luotettavamman toiminnan. Menetelmä soveltuu ensisijaisesti märissä olosuhteissa toimiviin teloihin.  

Finbow

Lukkokannake

Patentoitu Finbow-lukkokannake on oivallinen ratkaisu, kun paperikoneen nopeusaluetta halutaan muuttaa alkuperäisestä. Ratkaisulla telaa on mahdollista ajaa nopeuksilla, joita alkuperäisillä mitoituksilla ei pitkäkestoisesti voida saavuttaa. Lukkokannakkeen avulla voidaan esimerkiksi siirtää telan kriittisiä nopeuksia pois paperilajin ajonopeuden tieltä telan ominaisuuksia muuttamalla.
 

finbow-kartta

Showcases

25
Maata
3000
Telaa
592
Asiakasta

Asiakkaitamme