Vähennä seisakkeja, pidennä telojen käyttöikää

Levitystelojen huolto

Välttämällä yhdenkin seisakin voit säästää kokonaisen levitystelan hinnan. Pidennä levitystelojesi käyttöikää ja elinkaarta markkinoiden parhaalla huollolla.

Säästä aikaa ja rahaa.

Finbow’n ennakoiva huolto voi pidentää levitystelojesi käyttöikää merkittävästi.

Yhden pysähdyksen taktiikka.

Palvelumme sisältää perusteellisen testauksen ja raportoinnin.

Lisää käyttömetrejä levitysteloillesi

Toimivat levitystelat ja tarkka paperiradan hallinta auttavat vähentämään hävikkiä, parantamaan tuotannon laatua ja pidentämään huovan käyttöikää. Finbow’n huolto antaa uuden elämän kaikkien valmistajien levitysteloille. Patentoidut ratkaisumme mahdollistavat telan ajamisen pidempään ilman seisakkeja, ja voivat pidentää huoltovälejä jopa useilla vuosilla.

Levitysteloissa ilmeneviin ongelmiin puuttuminen ennen kuin niistä tulee seisakkeja aiheuttavia vikoja auttaa säästämään kallista aikaa ja rahaa. Nykyiseen kalustoosi investoiminen on tärkeä askel kestävämpään paperin ja sellun tuotantoon.

Huollon vaiheet

Varmaa laatua ja 36 kuukauden takuu

Finbow-huolto perustuu tarkkaan laadunvarmistukseen. Se huomioi telan käyttöolosuhteet ja asiakkaan prosessin erityispiirteet.

Testaamme telan suorituskyvyn aina mahdollisimman lähellä todellisia ajo-olosuhteita, mikä takaa mahdollisimman alhaisen telan huoltohinnan suhteessa käyttötunteihin.  Asiantuntijamme etsivät jatkuvasti tapoja parantaa telojen suorituskykyä. Myönnämme kaikille huolletuille teloille markkinoiden johtavan 36 kuukauden takuun.­­

Kuva levitystelasta ennen huoltoa

Ennen huoltoa

Kuva levitystelasta huollon jälkeen

Huollon jälkeen

Pienimmätkin epämuodostumat telan holkeissa tai laakeripesissä voivat aiheuttaa vikatilanteita ja epätoivottuja värinöitä telan pyöriessä suurella nopeudella.

Siksi olemme investoineet viimeisimpään 3D-mittauslaitteistoon, joka havaitsee kaikenlaiset poikkeamat ja auttaa meitä tarjoamaan tarkkaa huoltoa kaikkien valmistajien levitysteloille.