Finbow

GENUINE BOWHOW

Finbow är en globalt ledande expert på banstyrning och utbredning av banor inom pappersindustrin. Vi planerar, tillverkar och moderniserar avancerade valslösningar, som uppfyller de internationella kvalitetsstandarderna, för våra globala kunders behov.

Produkterna planeras alltid från beställning och utifrån kraven för användningsobjektet och de är kända för sin höga kvalitet. Vårt löfte Genuine BowHow garanterar förstklassiga, testade produkter levererade till rätt plats i rätt tid.

Läs mer

VALSAR

VALSAR

Finbow är en globalt ledande expert på banstyrning och utbredning av banor inom pappersindustrin. Våra avancerade, patenterade lösningar förlänger påtagligt valsens livslängd och serviceintervall med upp till flera år.

Läs mer
UNDERHÅLL OCH MODERNISERING

UNDERHÅLL OCH MODERNISERING

En obruten processfunktion hos kunden är ett av våra viktigaste mål. Underhålls- och moderniseringstjänsten Finbow Plus ökar produktionens effektivitet och förlänger avsevärt valsens livslängd.

Läs mer
INNOVATIONER

INNOVATIONER

Finbow har utvecklat flera innovationer inom banstyrning och utbredning av bana, som gör att valsarna kan användas på ett mångsidigare sätt för alltmer krävande syften.

Läs mer

Ta kontakt så berättar vi mer!

Ta kontakt