Tehoa, luotettavuutta ja räätälöitävyyttä

Ratkaisut ja innovaatiot

Finbow suunnittelee, valmistaa ja modernisoi edistyneitä levitysteloja. Ratkaisumme tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä, ja osoituksena Finbow-laadusta myönnämme teloillemme ja huollollemme markkinoiden johtavan takuun.

Älykkäitä innovaatioita.

Patentoidut ratkaisumme, tuotekehityksemme ja telojen modulaarinen rakenne auttavat meitä parantamaan telojen ominaisuuksia tai vaihtamaan niiden käyttötarkoitusta kustannustehokkaasti.

Vuosikymmenten kokemus.

Pitkästä käyttöiästään ja luotettavuudestaan tunnetut Finbow-levitystelat on aina optimoitu vastaamaan todellisen käyttöympäristön vaatimuksia.

Räätälöity juuri sinulle

Suunnittelemme levitysteloja, jotka sopivat tuotantoosi täydellisesti yli 35 vuoden kokemuksella. Järjestelmällinen lähestymistapamme ja prosessituntemuksemme varmistaa, että Finbow-telat kestävät pidempään ja vastaavat korkeisiinkin laatu- ja nopeusvaatimuksiin kaikkein vaativimmissakin oloissa.

Menestyksemme salaisuus on jatkuva tuotekehitys, johon ammennamme pitkää kokemustamme erilaisista toimintaympäristöistä. Vaurioituneiden telojen tarkka analyysi osana palvelumalliamme antaa eväät vastaavien ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Patentoidut ratkaisumme, tuotekehityksemme ja modulaarinen telarakenne auttaa meitä parantamaan telan ominaisuuksia tai muuttamaan sen käyttötarkoitusta kustannustehokkaasti.

Telainnovaatiot

Innovaatiomme parantavat muun muassa levitystelojen huoltojen ennakointia, kosteudenpoistoa sekä nopeudenhallintaa.

SmartBow™ on etäluettava ja älykäs levitystela, joka mahdollistaa täysin ennakoivan huollon. Telasta mitataan sisäistä kosteutta ja lämpötilaa. SmartBow™ tunnistaa ongelmiin johtavat olosuhteet ennakoivasti. Se tarkkailee telan nopeutta, mikä pidentää telan käyttöikää merkittävästi. Älytela estää vedestä johtuvat laakeriviat seuraamalla sisäistä kosteutta, automatisoimalla telan päädyn rasvauksen ja tarkkailemalla rasvamäärää.

Kaksi vaippaa toisiinsa kytkevä kytkinelementti suojaa telaa lialta ja kosteudelta. Tiivis ja edullinen kytkin mahdollistaa telan käytön kosteissa paikoissa.

Finbow-suoravetoratkaisussa käytetään standardia sähkömoottoria, jonka voima välitetään telaan akselin avulla. Lopputuotteen laatu on huippuluokkaa moottorin tarkan nopeussäädön ansiosta ja vähäinen huollon tarve mahdollistaa alhaiset käyttökustannukset.

Randax®-suoravetoratkaisussa moottori on valmiiksi asennettu telalle, ja se sopii ahtaisiin paikkoihin ilman erillisiä petiratkaisuja.

Finbow-kosteudenhallinta poistaa kosteuden telan sisältä, mikä pidentää telan käyttöikää ja takaa telan luotettavamman toiminnan. Menetelmä soveltuu ensisijaisesti märissä olosuhteissa toimiviin teloihin.

Patentoitu Finbow-lukkokannake on oivallinen ratkaisu, kun paperikoneen nopeusaluetta halutaan muuttaa alkuperäisestä.

Ratkaisulla telaa on mahdollista ajaa nopeuksilla, joita alkuperäisillä mitoituksilla ei pitkäkestoisesti voida saavuttaa. Lukkokannakkeen avulla voidaan esimerkiksi siirtää telan kriittisiä nopeuksia pois paperilajin ajonopeuden tieltä telan ominaisuuksia muuttamalla.