Pohjoismaista laatua vuodesta 1985

Genuine BowHow

Finbow valmistaa levitysteloja, jotka auttavat tehostamaan tuotantoa ja välttämään seisakkeja. Tuotekehityksemme nojaa pitkään kokemukseemme erilaisista toimintaympäristöistä.

3000+ toimitettua telaa.

Finbow on toimittanut komponentteja ja palveluita maailman suurimpiin sellu- ja paperikoneisiin.

Luotettavaa kumppanuutta.

Me tiedämme, miten sellun ja paperin tuotannosta voi tehdä tehokkaampaa.

Finbow on toimittanut ja huoltanut ensiluokkaisia levitysteloja maailman suurimpiin ja nopeimpiin sellu- ja paperikoneisiin jo vuodesta 1985. Yli 3000 telaa 45 maahan toimittanut suomalaisyhtiö perustettiin aikoinaan vastaamaan pohjoismaisten sellu- ja paperitehtaiden huoltotarpeisiin.

Pitkästä käyttöiästään ja varmasta toiminnastaan tunnetut Finbow-levitystelat on aina optimoitu vastaamaan todellisen käyttöympäristön vaatimuksiin. Patentoidut ratkaisumme takaavat luotettavaa suorituskykyä kaikissa oloissa. Finbow-telat on suunniteltu tekemään sellun ja paperin tuotannosta tehokkaampaa.

Vuodesta 2016 alkaen Finbow on ollut Logistic TKT Systems Oy:n tavaramerkki. Logistic toimittaa räätälöityjä koneenosia ja komponentteja kone-, prosessi- ja energiateollisuuden tarpeisiin.

Kotimainen perheyritys

30 vuotta kestävää kasvua

Maailmanlaajuinen palvelu

100 työntekijää

Finbow Roll on transparent background

Historia

  • 1985 Finbow Oy perustetaan.
  • 1995 Valmet ostaa osake-enemmistön.
  • 1998 Valmet ostaa koko osakeannin.
  • 1999 Valmetista tulee Metso.
  • 2008 Metso myy yhtiön sijoitusryhmälle ja yhtiön nimeksi tulee jälleen Finbow Oy.
  • 2016 Logistic TKT Systems Oy ostaa Finbow’n liiketoiminnan ja Finbow-nimi jatkuu Logisticin brändinä.

Ota yhteyttä

Jätä viesti

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssimme

Olemme toimittaneet ja huoltaneet levitysteloja maailman suurimpiin ja nopeimpiin paperi-, kartonki- ja sellunkuivauskoneisiin.

Kestävä kehitys Finbow’lla

Pienennämme aktiivisesti toiminnastamme aiheutuvia päästöjä, ja tavoitteenamme on olla hiilineutraali yritys vuoteen 2030 mennessä. Teemme päivittäistyössämme valintoja, joilla edistämme ekologista kestävyyttä ja kannustamme henkilöstöämme samaan.

Olemme sitoutuneet Euroopan Unionin pitkän tähtäimen ilmastostrategiaan, jonka tavoitteena on tehdä EU:sta hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti.

Vihreää energiaa ja kestäviä investointeja

Yli 90 prosenttia suorista päästöistämme kytkeytyy energiaan. Olemme sitoutuneet käyttämään nyt ja tulevaisuudessa ainoastaan vihreää sähköä.

Tutkimme ja painotamme kestävyyttä investoinneissamme, huolloissamme ja toimittajavalinnoissamme. Tämä näkyy esimerkiksi pneumaattisten laitteiden ja koneiden valinnassa. Olemme ottaneet käyttöön LED-valaistuksen tuotantotiloissamme sekä parantaneet etäkokouskäytäntöjämme vähentäen matkustustarvetta.