Huolto
Finbow palvelee valmistuksen lisäksi myös esimerkiksi suunnittelussa, tuotekehityksessä ja huollossa. Korkein laatukriteerein toteutettu Finbow-huolto pidentää telan käyttöikää merkittävästi. Annamme huoltamillemme Finbow-teloille markkinoiden parhaan huoltotakuun 24/36 kk. Finbow-huoltopalvelu huoltaa myös muiden valmistajien telat laadukkaasti ja aina uusia varaosia käyttäen.

Huolto

Patentoidut Finbow-ratkaisut auttavat sinua pysymään suunnitelmissa. Ensiluokkaisesti huollettu tela vähentää koneen katkoksia ja auttaa parantamaan tuotannon laatua – kustannustehokkaasti ja aikaa sekä vaivaa säästäen.

Finbow+-huollon ansiosta ajat telaasi kauemmin, mutta huollat harvemmin

Finbow+-huolto perustuu tarkkaan laadunvarmistukseen. Se huomioi telan käyttöolosuhteet ja asiakkaan prosessin erityispiirteet. Testaamme telan suorituskyvyn aina mahdollisimman lähellä todellisia ajo-olosuhteita, mikä takaa mahdollisimman alhaisen telan huoltohinnan suhteessa käyttötunteihin. Emme koskaan jätä asiakastamme yksin, sillä kaikkiin palveluihimme sisältyy nopeasti reagoiva tuki ja toimintaa parantavia koulutuksia.  Asiakkaan tarpeisiin räätälöity Finbow+-huolto kattaa myös muiden valmistajien telat.

Osoituksena laadustamme tarjoamme huoltamillemme teloille 36 kuukauden takuun, joka on markkinoiden paras.

Ota yhteyttä!

Varasto

Vastaanottotarkastuksen jälkeen asiakas on saanut käyttöönsä uuden, tarpeidensa mukaisen telan. Kun huollosta tulossa oleva tela tai uusi tela menee asiakkaan varastoon, varaston on oltava kuiva, tasalämpöinen sekä tärinä- ja värinävapaa.

Asennus ja valvonta, asennustyökalut

Telan nostelu ja asentaminen on äärimmäisen tarkkaa ja varovaista työtä. Finbow-ammattilaiset neuvovat ja opastavat asiakasta, jotta työt hoidetaan oikein.

Käyttöiän seuranta, vianetsintä, konsultointi, koulutus

Finbow-palveluihin kuuluu myös vianetsintä, konsultointi ja monipuolinen käyttäjä- ja käsittelykoulutus asentajille ja ajomiehille, jotta kone pystyy ajamaan täydellä teholla. Patentoidut Finbow-ratkaisut tuovat telalle lisää ajometrejä ja jopa vuosia pidemmän huoltovälin. Siirto ja kuljetus kuuluvat osana koulutukseen.

Siirto- ja valvontatyökalut

Tela siirretään varovaisuutta noudattaen valmiiksi kuljetusta varten.

Purkaminen ja arviointi

Tela puretaan osiin ja tehdään sopimuksen mukainen ­huolto. Finbow-huolto voidaan tehdä metallitelojen lisäksi myös kumiteloihin. Asiakas saa kuvallisen raportin telan purkamisen yhteydessä tehdystä arvioinnista, jonka jälkeen tehdään päätökset seuraavista vaiheista.

Toimenpiteistä päättäminen ja käyttöolosuhdetestaus

Kun tela on avattu, sovitaan telalle tehtävistä toimenpiteistä asiakkaan kanssa. Ennen varsinaista työtä varmistetaan telan käyttöolosuhteet, kuten ajonopeudet ja -lämpötilat sekä kosteusolosuhteet. Samalla tarkistetaan, että telan ajonopeus vastaa asiakkaan käytössä olevan paperikoneen suunnittelu­nopeutta. Tämä laadunvarmistus tehdään niin uusille teloille, huoltoteloille kuin modernisoiduillekin teloille.

Uuden telan suunnittelu, telan modernisointi ja huolto

Uuden telan, telan modernisoinnin ja telan huollon suunnittelussa huomioidaan mm.

  • paperikoneen ja telan asemoinnin erityisominaisuudet
  • valmistettava paperilaatu
  • todellinen ajonopeusalue ja ajolämpötila
  • ensimmäinen ja toinen kriittinen värähtelytaajuus sekä niiden kerrannaiset

Telan huoltohinta käyttötunteja kohden on oltava mahdollisimman alhainen. Siksi uutta telaa valmistettaessa tai huollettaessa testataan telan suorituskykyä mahdollisimman lähellä ajo-olosuhteita.

Lähetystä edeltävä valvonta

Telalle tehdään tärinä- ja värinätestaukset kaikissa nopeuksissa. Samaan aikaan mitataan telan värähtelyjä, jotta saadaan selville telan ominaisvärähtelyt. Samalla varmistetaan telan laatu ja soveltuminen asiakkaan kanssa sovittuihin käyttöarvoihin. Näin tela kestää ajossa mahdollisimman pitkään.

finbow-kartta

Showcases

25
Maata
3000
Telaa
592
Asiakasta

Asiakkaitamme