Telan huolto ja modernisointi

Finbow Plus -laatuhuolto takaa, että tuotantokapasiteetti säilyy korkealla. Asiakas saa tehdystä huollosta raportin kuvineen tallennettavaksi koneen huoltohistoriaan.

Ennakoivalla huolto- ja kunnossapitopalvelulla asiakas pystyy pitämään tuotannon luotettavasti käynnissä. Koska teemme asiat parhaalla mahdollisella tavalla, Finbow’n huollon jälkeen telan käyttöikä ja huoltoväli on pidempi. Näin Finbow Plus -huolto maksaa itsensä takaisin.

Modernisoinnissa telan ominaisuuksia muokataan vastaamaan muuttuneita ajo-olosuhteita. Kaikki, mitä Finbow’lla telalle tehdään, pyrkii lisäämään sen käyttöikää. Modernisointi on täysin asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitävissä oleva toimenpide. Asiakas voi pyytää ehdotuksia telan parantamiseen tiettyjä hyötyjä tavoitellessaan, jolloin Finbow tekee modernisoinnin toimenpiteistä ehdotuksen ja määrittää niille hinnan.

Finbow Plus -huolto- ja modernisointipalvelu

Asiakkaan niin halutessa arvioimme telan kunnon ja sen soveltuvuuden nykyiseen positioon. Tekemämme arvion perusteella annamme telan huollosta toimenpidesuosituksen, jonka perusteella asiakas voi valita telalleen sopivimmat huoltotoimenpiteet tai vaihtoehtoisesti modernisoinnin.

Finbow Plus -huollossa tela huolletaan samaan kuntoon, jossa se oli ennen käyttöönottoa. Meille tärkeintä on toimittaa asiakkaalle pitkäikäinen ja laadukas tuote. Siksi lupaamme Finbow’n huoltamalle telalle pidemmän huoltovälin. Finbow'lla tehty telan huolto maksaa itsensä takaisin.

Modernisointi on kustannustehokas tapa nostaa vanhan telan toiminnallisuutta vastaamaan muuttuneisiin olosuhteisiin yhdistämällä olemassa olevan telan toimivat osat Finbow'n edistyksellisiin ratkaisuihin. Voimme esimerkiksi modernisoida telan vastaamaan paperikoneen noussutta ajonopeutta, jos se muuttuu päivityksen myötä. Modernisointi parantaa telan kestävyyttä ja pidentää sen huoltoväliä merkittävästi. Kustannukseltaan modernisointi on huomattavasti uutta telaa edullisempi ratkaisu.

Finbow Plus -huoltopalvelu tarkoittaa luotettavaa laatua ja kestävää kumppanuutta. Huollamme telat pieteetillä aina uusia varaosia käyttäen. Valmistamillemme, aidoilla Finbow-varaosilla huolletuille teloille myönnämme 24 kk takuun. Toimitamme jokaisesta huoltamastamme telasta kattavan huoltoraportin.