Haemme tuotantopäällikköä

Kovassa kansainvälisessä kasvussa oleva paperi- ja sellukoneiden telaliiketoiminta Finbow (www.finbow.fi) tarvitsee tuotantopäällikköä varmistamaan ajallaan olevat ja laadultaan moitteettomat toimitukset jatkossakin. Toimit n. 10 hengen esimiehenä ja vastuullasi on koko toimitusketju ostoista ja alihankinnoista alkaen. Omaat teknisen taustan ja toimiminen digitaalisessa ympäristössä ERP-järjestelmineen ja dokumentointivaatimuksineen on sinulle tuttua. Erityisesti toivomme näkemystä ja kokemusta tuotanto- ja huoltoliiketoiminnan kehittämisestä laatunäkökulmat ja 5S huomioon ottaen. Ripaus markkinahenkisyyttä ei ole haitaksi sillä sinulla on osasi myös asiakasrajapinnassa työskentelyssä.

Finbow -tuotemerkki kuuluu Logistic TKT Systems Oy:lle (www.logistic.fi), joka on Pirkkalassa toimiva voimakkaasti kasvava keskiraskas konepaja. Konserniin kuuluu myös Hämeenlinnassa toimiva Sisu Worx Oy (www.sisuworx.fi). Organisaatioon kuuluu kaiken kaikkiaan n. 80 asiantuntijaa, jotka auttavat sinua suoriutumaan tehtävässäsi.

Tarjoamme:

  • Luotettavan ja vakaan työnantajan
  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Avoimen ja rehellisen työympäristön
  • Nykyaikaiset työvälineet
  • Koulutusmahdollisuuden

Hakemukset liitteineen voi lähettää osoitteeseen rekry@finbow.fi otsikolla “Hakemus tuotantopäälliköksi”. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 9 – 11 Jouni Lehtonen, liiketoimintajohtaja, puh. 040 5011 395.

Lue lisää TE-palveluiden -sivuilta

Takaisin ajankohtaisiin