Finbow – Telaratkaisuja paperikoneisiin

Finbow on yksi maailman johtavista paperiteollisuuden radanhallinnan ja -levityksen asiantuntijoista. Suunnittelemme, valmistamme ja modernisoimme edistyksellisiä, kansainväliset laatustandardit täyttäviä telaratkaisuja globaalien asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 vuoden kokemuksella kaikissa paperi-, kartonki- sekä paperikoneteollisuuden telojen valmistuksessa ja huollossa.

Ydinosaamistamme on kustannustehokkaiden, toimintavarmojen ja tuottavuutta parantavien telaratkaisujen suunnittelu viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Toimintamme pohjaa jatkuvaan uudistumiseen, luotettavaan ja joustavaan palveluun ja huippulaadukkaisiin tuotteisiin. Nämä yhdessä synnyttävät luottamuksellisia, pitkäaikaisia ja kehittyviä kumppanuuksia.

Toimintamme täyttää kaikki kansainväliset laatustandardit. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat aina ensiluokkaisen tuotteen ja korkeatasoisen palvelun asioidessasi suoraan Finbow'n tai valtuuttamiemme yhteistyökumppaniemme kanssa.

Vuonna 1985 kaikki Suomen paperikoneet tuntenut Tuure Uusitalo perustaa Finbow'n. Luotetun ja arvostetun miehen yritys lähti heti kasvuun tuomalla markkinoille aivan uudenlaisia ratkaisuja.

Syvässä lamassakin Finbow oli kasvava yritys ja näkymät olivat hyvät. Finbow muutti uusiin toimitiloihin, joita laajennettiin edelleen 90-luvun puolivälissä.

Vuonna 1999 Valmet osti osakkuuden Finbow’sta. Myöhemmin Valmet ja Rauma-Repola yhdistyivät Metsoksi.

Vuonna 2000 Metso osti koko Finbow'n osakekannan.

Vuonna 2007 alkaneiden neuvotteluiden myötä Finbow eriytyi Metsosta 2008 jatkaen jälleen täysin itsenäisenä yhtiönä.

10.3.2016 tehdyn liiketoimintakaupan mukaisesti Finbow on osa Logistic Oy:tä. Yhdistämme osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.