Olemme allekirjoittaneet edustajasopimuksen SH-Papertecin ja...
Stefan Helmschrott, SH-Papertec, on työskennellyt pitkään paperitehtaiden käyttötehtävissä ja myynnin parissa Saksassa ja Euroopassa. Hän edustaa Finbow tuotteita Itävallassa, Belgiassa, Kroatiassa, Tsekissä, Saksassa, Unkarissa, Slovakiassa, Sloveniassa, Hollannissa ja Sveitsissä. Hän toimii jo tällä alueella edustaen muita päämiehiä. Stefanin mukaantulo avaa mahdollisuuden paika...

Olemme allekirjoittaneet edustajasopimuksen SH-Papertecin ja Finbow:n välillä

Stefan Helmschrott, SH-Papertec, on työskennellyt pitkään paperitehtaiden käyttötehtävissä ja myynnin parissa Saksassa ja Euroopassa. Hän edustaa Finbow tuotteita Itävallassa, Belgiassa, Kroatiassa, Tsekissä, Saksassa, Unkarissa, Slovakiassa, Sloveniassa, Hollannissa ja Sveitsissä. Hän toimii jo tällä alueella edustaen muita päämiehiä. Stefanin mukaantulo avaa mahdollisuuden paikalliseen asiakaspalveluun näissä maissa.

Finbow (Logistic Oy:n tuotemerkki) on johtava uusien levitystelojen toimittaja ja niiden huoltoihin ja modernisointeihin keskittyvä yritys Pirkkalassa. 3000 telaa ja telahuoltoa vuodesta 1985 alkaen antaa vankan tietopohjan ja osaamisen paperinvalmistajien ja laitetoimittajien kustannustehokkuuden ja luotettavuuden parantamiseksi. Innovatiiviset ratkaisut, kuten SmartBowTM tiedonkeruu ja analysointi järjestelmä, antavat asiakkaille käytännön työkaluja tuotannon kehittämiseen ja kustannustehokkuuden parantamiseen.

SH-Papertec on Saksassa toimiva hyvin verkostoitunut agentuuri, joka keskittyy paperiteollisuuteen Saksassa ja Keski-Euroopassa. Stefanin käytännön osaaminen paperitehtaiden toiminnasta auttaa asiakkaita parantamaan koneiden luotettavuutta ja kustannustehokkuutta. Markkinatuntemus ja henkilökohtaiset suhteet avainhenkilöihin varmistavat luotettavan kommunikoinnin Finbow:n ja asiakkaiden välillä.

Toivotan Stefanin lämpimästi tervetulleeksi Finbow perheeseen.

Lisätietoja varten ota yhteyttä

Jouni Lehtonen
Director – Finbow Products
Logistic Oy
+358 40 5011 395
jouni.lehtonen@finbow.fi

finbow-kartta

Showcases

25
Maata
2895
Telaa
592
Asiakasta

Asiakkaitamme