Messut vahvistivat: olemme oikealla tiellä!

Kiitos! Oli mukavaa nähdä teidät runsaslukuisena vierailemassa osastollamme ZellCheming 2017 -messuilla Frankfurtissa heinäkuussa. Lukemattomat messuilla käydyt keskustelut osoittavat, että markkinoilla on selvästi tarvetta uudelle, tuoreelle lähestymistavalle: Nykyiset ja tulevat asiakkaamme ovat kiinnostuneita uusista Finbow-teloihin ja -telapalveluihin suunnitelluista ratkaisuista. Tämä antaa meille entistä enemmän energiaa ponnistella ja suunnitella yhä innovatiivisempia ratkaisuja Finbow-asiakkaiden tuotannon tehostamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi!

Tapahtuman verkkosivuille

Vuonna 1985 kaikki Suomen paperikoneet tuntenut Tuure Uusitalo perustaa Finbow'n. Luotetun ja arvostetun miehen yritys lähti heti kasvuun tuomalla markkinoille aivan uudenlaisia ratkaisuja.

Syvässä lamassakin Finbow oli kasvava yritys ja näkymät olivat hyvät. Finbow muutti uusiin toimitiloihin, joita laajennettiin edelleen 90-luvun puolivälissä.

Vuonna 1999 Valmet osti osakkuuden Finbow’sta. Myöhemmin Valmet ja Rauma-Repola yhdistyivät Metsoksi.

Vuonna 2000 Metso osti koko Finbow'n osakekannan.

Vuonna 2007 alkaneiden neuvotteluiden myötä Finbow eriytyi Metsosta 2008 jatkaen jälleen täysin itsenäisenä yhtiönä.

10.3.2016 tehdyn liiketoimintakaupan mukaisesti Finbow on osa Logistic Oy:tä. Yhdistämme osaamisemme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.